Presentatrice Nora Gharib maakt prachtig nieuws bekend: "Oooh, proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Presentatrice Nora Gharib maakt prachtig nieuws bekend: "Oooh, proficiat!"

Presentatrice Nora Gharib maakt prachtig nieuws bekend: "Oooh, proficiat!"

Dat Nora Gharib vele talenten heeft, heeft ze al meermaals bewezen. Als actrice in onder andere de film ‘Patser’, als danseres in ‘Dancing with the Stars’, zangeres als Suikerspin in ‘The Masked Singer’ en presentatrice van ‘Blind Gesprongen’ en ‘Tiny House Battle’. Nu zet Nora opnieuw haar tanden in een gloednieuw project.

Voor Nora Gharib is het een droom die uitkomt: de actrice en presentatrice heeft haar eerste eigen kledinglijn, ‘Noor’, gelanceerd. “NOOR IS LIVE”, kondigt ze vol trots aan op Instagram.

Voor haar collectie is Nora in zee gedoken met ZEB. Op Instagram laat ze al een voorproefje van haar kledinglijn zien, waar ze zelf model voor staat. “Bedankt ZEB Fashion om dit mogelijk te maken. Ik kan niet wachten om nog meer mooie collecties met jullie te maken”, kan ze haar enthousiasme amper bedwingen. “Dank jullie allemaal voor jullie steun, altijd!”

Nora’s volgers zullen in ieder geval vooraan in de rij staan om haar collectie te shoppen. “Ik wil alles”, “Ik zal de eerste zijn om je collectie te kopen”, “Ben zo benieuwd”, “Love this”, “Zalig”, “Suuupermooi”, “Wat zie je er weer goed uit”, “Geweldig, gefeliciteerd!”, “Oooh, congrats babe” en “Zo ontzettend trots op jou”, schrijven ze in de comments. “Heel mooi, lieverd! Proficiat, goed gedaan!”, wil ook Jani Kazaltzis kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws