"Proficiat!": Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit 'Blind Getrouwd' maken prachtig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Proficiat!": Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit 'Blind Getrouwd' maken prachtig nieuws bekend

"Proficiat!": Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit 'Blind Getrouwd' maken prachtig nieuws bekend

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans, die elkaar in 2020 het jawoord gaven in 'Blind Getrouwd', onthulden onlangs dat ze een nieuwe woning hadden gekocht. Nu hebben de twee nog meer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Winnie en Jonah gingen na hun 'Blind Getrouwd'-avontuur meteen aan de slag in de woning van Jonah, die ze helemaal verbouwden tot hun droomhuis. In 2022 mochten ze hun eerste kindje verwelkomen. Zo beviel Winnie op 22 september van een dochtertje, Lily.

Enkele weken geleden had het koppel opnieuw groot nieuws te melden. Zo kochten ze een gloednieuwe woning, waar ze midden mei naar verhuizen. "Ons droomhuis kwam toevallig op ons pad. Het is een oude schuurwoning, maar vooral de rustige ligging in een doodlopende straat, spreekt ons aan", vertelde Winnie daarover in Het Laatste Nieuws.

't Is gebeurd

En nu heeft het koppel ook zeer goed nieuws te horen gekregen over hun vorige woning. Die is namelijk zopas verkocht. "'t Is gebeurd! Ons huis is verkocht", klinkt het op Instagram. Winnie en Jonah krijgen alvast veel felicitaties. "Proficiat!", luidt het meermaals in de comments.

Populair

Laatste nieuws