Ramp tijdens 'Red Star Line': spektakelmusical meteen stilgelegd

230522redstarlinephotonews
Gert Verhulst is opnieuw op een grote tegenslag gebotst. Afgelopen weekend traden er namelijk serieuze problemen op tijdens een voorstelling van Studio 100-musical ‘Red Star Line’, met de nodige gevolgen van dien.
Twee maanden geleden ging de spektakelmuscial ‘Red Star Line’ in première, met een dijk van een cast met onder anderen Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Ianthe Tavernier en Peter Van den Begin. Dat willen heel wat mensen natuurlijk niet missen. Maar afgelopen zaterdag liep het volledig mis. Na de pauze moest iedereen plots in het donker op z’n plaats blijven zitten.
Er traden namelijk problemen op met één van de tribunes, waardoor de namiddagvoorstelling volledig stilgelegd moest worden. “Er waren wat problemen met deze technisch zeer hoogwaardige voorstelling. We hebben het ter plaatse proberen te verhelpen, maar jammer genoeg was er meer tijd nodig om het euvel te verhelpen”, legt Studio 100 uit in Het Nieuwsblad.

Naar huis gestuurd

Helaas bleven de problemen ’s avonds aanslepen. Er zat niets anders op dan de show - nadat hij al een halfuur vertraging opliep - te cancellen. “We moesten iedereen naar huis sturen, maar we maken het goed”, belooft Studio 100. “We hebben al meer dan zeventig voorstellingen gespeeld die zonder problemen of grote issues zijn verlopen. Nu wordt alles getest om alle volgende shows ook prima te laten verlopen”, klinkt het bij Studio 100.