Regi verklapt hoe familie en vrienden écht reageerden op verloving met Kristel

12042023REGIINSTAGRAM
Eerder dit jaar verklapte Regi dat hij opnieuw van 't straat is. Nog geen twee maanden nadat hij zijn relatie bekendmaakte, vroeg hij Kristel Hubeny ook al ten huwelijk. Het is allemaal best snel gegaan, geeft hij zelf toe in een nieuw interview. Maar hoe reageerden hun naasten op dit heuglijke nieuws?
In het begin van 2021 had Regi nog droevig nieuws te melden. Zo liet hij weten dat hij niet langer samen was met Elke Vanelderen. De twee waren zo'n negen jaar getrouwd. Ongeveer twee jaar na de split, vond Regi opnieuw de liefde bij de Limburgse Kristel en intussen zijn de tortelduifjes ook al verloofd. "Dat is redelijk snel gebeurd", biecht hij op in een gesprek met Het Laatste Nieuws
"Maar ik vind ook: als je voelt dat dat goed zit, waarom moet je dan nog wachten?", vertelt de dj. Zo heeft hij geen zin om twee jaar te wachten met de verloving en daarna nog eens twee jaar te wachten om te trouwen. "Nee, het zit juist. Kom. Ik ben op dat gebied een romanticus", aldus Regi. "Als je dan iemand vindt waar je mee klikt, let's go. Het is al zeldzaam genoeg", gaat hij verder.

Reacties

Hij onthult ook nog hoe de vrienden en de familie gereageerd hebben op hun verloving. "Allemaal zo van: 'Wat?'", zegt Regi. Eerst schrokken ze dus wel dat ze zo snel die stap al gezet hebben, maar ze vinden het allemaal wel heel leuk. "iedereen is wel heel blij voor ons en zo, de familie. Ik denk dat iedereen heel gelukkig is", besluit hij.