Relatie Matteo Simoni en Loredana zwaar op de proef gesteld: "Moet veel dulden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Relatie Matteo Simoni en Loredana zwaar op de proef gesteld: "Moet veel dulden"

Relatie Matteo Simoni en Loredana zwaar op de proef gesteld: "Moet veel dulden"

Matteo Simoni en Loredana Falone vormen al een hele tijd een van de hotste showbizzkoppels van Vlaanderen. Zo’n drie jaar geleden werden ze ook trotse ouders van een dochtertje Giulia. Een prachtig koppel, maar ieder huisje heeft natuurlijk zijn kruisje.

Het gaat Matteo Simoni voor de wind. Hij schittert momenteel op het witte doek als pornokoning Dennis Black Magic in de nu al immens succesvolle film 'Zillion'. Een personage waar Matteo in de film als twee druppels water op lijkt. “Het is de optelsom van de kleren, het kapsel, het blauwe brilletje en de bleke huid”, vertelt de acteur in Het Laatste Nieuws.

Maar om écht op Dennis Black Magic te lijken, moest Matteo zeker tien kilo afvallen. En dat viel de acteur enorm zwaar. “Op een bepaald moment mocht ik enkel om de twee uur iets kleins eten”, geeft hij toe. Het afvalproces speelde zijn relatie met Loredana dan ook even parten.

“Tja, ik heb Loredana een aantal maanden alle gezelligheid ontnomen”, moet Matteo bekennen. Gezellig samen op restaurant gaan of een zakje chips opentrekken in de zetel zat er helaas niet in. “Loredana heeft veel geklaag en gezaag moeten trotseren”, aldus de 'Zillion'-acteur. Maar die tijden zijn nu gelukkig voorbij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws