Relatie van Stijn en Nuria staat onder druk: "Hebben het over scheiden gehad" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Relatie van Stijn en Nuria staat onder druk: "Hebben het over scheiden gehad"

Relatie van Stijn en Nuria staat onder druk: "Hebben het over scheiden gehad"

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova zijn ondertussen al meer dan zeven jaar getrouwd. Toch hebben ze het al heel moeilijk gehad. Daar vertellen ze nu samen meer over in een nieuw interview.

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova kennen we nog van het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Zeven jaar later zijn de twee nog steeds samen en hebben ze zelfs al twee kindjes. Toch is hun huwelijk niet altijd rozengeur en maneschijn. Zo hebben ze veel last gehad van de seven year itch, een dipje in het zevende jaar.

“Vanaf augustus ging het echt niet oké tussen ons”, geeft Nuria toe aan Dag Allemaal. “We hebben veel onnodige ruzies, frustraties en spanningen gehad. Zelfs onze zomerreis was niet fijn daardoor, want we hebben vaak gediscussieerd”, klinkt het. Ook hun kinderen merkten op dat het niet goed ging. “Victor kwam dan bij ons: ‘Mama en papa, stop nu eens met ruziemaken.’ Dan schrik je wel”, vertelt Nuria eerlijk.

Stijn onthult ook meer over de oorzaak van die problemen. “We merken die seven year itch door het contrast met de beginjaren. Dan is alles nieuw en laat je kleine ergernissen aan je voorbijgaan”, legt hij uit. Daardoor heeft het koppel het zelfs al over scheiden gehad, maar dat is niet aan de orde. “Het is wel schrikken als het woord ‘scheiden’ valt, maar aangezien onze basis zo goed is, denken we niet aan opgeven”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws