Remco Evenepoel moet zware klap verwerken: "Met pijn in het hart" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Remco Evenepoel moet zware klap verwerken: "Met pijn in het hart"

Remco Evenepoel moet zware klap verwerken: "Met pijn in het hart"

Groot drama voor Remco Evenepoel! Enkele uren nadat hij de tijdrit won moest hij de Giro, de Ronde van Italië, noodgedwongen verlaten. De wielrenner werd getroffen door het coronavirus, een enorme klap dus.

Na zijn tijdritzege ging het al de slechte kant op voor Remco Evenepoel. “Mijn neus is inderdaad wat verstopt. We moeten voorzichtig zijn dat we niet ziek worden. Ik wil de komende twee weken ook hout vasthouden dat het Covid-virus niet verder uitbreekt, want het gaat nog steeds rond”, klonk het toen. Helaas was het kwaad al geschied.

Jammer genoeg kreeg de wielrenner het virus toch te pakken. "Het is met pijn in het hart dat ik moet melden dat ik uit de Giro stap door corona", schrijft Remco in een statement op Twitter. "Mijn ervaring hier was heel speciaal en ik keek ernaar uit om mee te strijden de komende twee weken. Ik kan de staf en ploegmaats die zich voor mij opofferden niet genoeg bedanken om de Giro zo goed voor te bereiden."

Trots

"Ik ben nog altijd trots op mijn twee ritzeges en vier roze truien. Grazie Mille, Remco”, rondt de wielrenner af. Ook zijn fans vinden dit natuurlijk erg jammer. “Verdomme, zeg”, “Zo jammer”, “Heel spijtig”, “Zo jammer na zijn tijdritzege”, “De droevigste dag in het wielrennen”, “Spoedig herstel” en “Veel respect!”, klinken de reacties.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws