Rob Vanoudenhoven wordt opa, maar maakt zich meteen droevige bedenking Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rob Vanoudenhoven wordt opa, maar maakt zich meteen droevige bedenking

Rob Vanoudenhoven wordt opa, maar maakt zich meteen droevige bedenking

Afgelopen zaterdag kondigde Rob Vanoudenhoven (54) heuglijk babynieuws aan. De presentator wordt binnenkort voor de eerste keer opa. Zijn geluk kon niet op, al sloeg het nieuws toch even in als een bom.

“Ik krijg een kleindochter!”, kondigde Rob Vanoudenhoven afgelopen weekend aan in het Radio 2-programma ‘De weekwatchers’. Zijn zoon Dries verwacht eind juni zijn eerste kindje. “Ik had het niet direct verwacht. Dries en z’n vrouw Maya hebben net een huis gekocht en zijn allebei druk bezig”, zei de tv-persoonlijkheid stomverbaasd.

“Maar het was zeker geen ongelukje, ze wilden er nu voor gaan”, onderstreept Rob. Toch kwam het nieuws even hard binnen bij de toekomstige grootvader. “Ik was er echt emotioneel van. Ik dacht dat het nog jaren zou duren”, klinkt het. “Het enige waar ik ’s nachts van wakker heb gelegen, was toen ik dacht: ‘Oei, ik zit nu in het derde stadium van mijn leven.’”

Van wakker gelegen

“Nu gaat er zoiets kleins ‘pépé’ zeggen”, bedenkt de presentator zich plots. Of hij straks niet liever ‘opoe’ of ‘bompie’ genoemd zou worden, vroeg ‘De weekwatchers’-presentator Ruben Van Gucht zich af. “Nee, zeg alstublieft, dan nog liever pépé”, denkt Rob erover. “Maar nee, het wordt opa.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws