Ruben Van Gucht reageert voor het eerst op affaire met Sporza-collega Ine Beyen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruben Van Gucht reageert voor het eerst op affaire met Sporza-collega Ine Beyen

Ruben Van Gucht reageert voor het eerst op affaire met Sporza-collega Ine Beyen

Dag Allemaal heeft zopas een bommetje gedropt. Volgens het weekblad heeft Ruben Van Gucht namelijk al een hele tijd een seksuele affaire met zijn Sporza-collega Ine Beyen. Ook heel wat van zijn minnaressen deden een boekje over de sportpresentator. Maar hoe reageert Ruben Van Gucht daar zelf op?

Ruben Van Gucht zou niet één, maar meerdere keren zijn vrouw Blanka Vlašić bedrogen hebben. Dag Allemaal kon met verschillende van zijn minnaressen spreken en daaruit blijkt ook dat het sportanker al maandenlang een seksuele affaire heeft met zijn collega Ine Beyen. Samen becommentariëren ze het vrouwenwielrennen bij Sporza.

Dag Allemaal probeerde uiteraard ook om Ine Beyen en Ruben Van Gucht te contacteren. Ine nam de telefoon niet op terwijl ze de berichten over haar affaire met Ruben wel gelezen heeft. Ruben zijn management reageerde met "geen commentaar". Zij verwezen Dag Allemaal door naar Ruben zelf. "Ik reageer hier niet op", klinkt het bij de sportpresentator. En dat gedrag zou typisch zijn voor Van Gucht. Dat vertelt een vrouw die zijn affaires van dichtbij meemaakte.

Tactiek

"Dat was te denken. Ruben die ontkent en het gesprek afblokt, die tactiek kennen we", aldus de insider in Dag Allemaal. "Hij hangt aan elkaar van de leugens. Het zou me niet verbazen als hij ze ondertussen zelf begint te geloven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws