Rudi Vranckx verklapt het geheim achter typerende look: "Daarom draag ik altijd een sjaaltje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rudi Vranckx verklapt het geheim achter typerende look: "Daarom draag ik altijd een sjaaltje"

Rudi Vranckx verklapt het geheim achter typerende look: "Daarom draag ik altijd een sjaaltje"

De vraag werd hem hoogstwaarschijnlijk al tot vervelens toe gesteld, maar nu schept Rudi Vranckx eindelijk duidelijkheid over de reden waarom hij altijd zijn kenmerkende sjaaltje draagt.

Bij ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio2 deed Rudi Vranckx vrijdagochtend eindelijk zijn vestimentaire keuzes uit de doeken. Meestal duikt de verslaggever in een oorlogsreportage namelijk op met een gekleurd sjaaltje om zijn hals. “Ik heb er veel en ben eigenlijk een beetje fetisjist voor sjaaltjes”, vertelt hij in de ochtendshow van Radio2. “Voor ik vertrek kies ik er altijd twee of drie uit en die steek ik in mijn valies, ik neem ze telkens weer mee.”

“Soms doe ik ze dan aan en soms niet, wanneer ik het voel”, geeft Vranckx toe. De reden daarvoor is simpel. De oorlogsjournalist ziet zijn sjaaltjes als zijn geluksbrenger. “Ja, ik geloof daarin”, bekent hij. “Ik heb ook nog een andere kleine talisman”, vervolgt Rudi. “Ik heb ooit eens van vrienden in Italië een grote everzwijnentand gekregen, die ik ook altijd meeneem. Dat klinkt heel gek, ik weet het.”

Verder verzekert de oorlogsverslaggever de luisteraars dat hij wel degelijk een serieuze man is op zijn werk. “Maar die sjaaltjes doen me vaak ook gewoon denken aan een andere, betere plaats”, legt Vranckx nog uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws