Ruth Beeckmans neemt ingrijpende beslissing: "Zal je altijd een beetje missen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruth Beeckmans neemt ingrijpende beslissing: "Zal je altijd een beetje missen"

Ruth Beeckmans neemt ingrijpende beslissing: "Zal je altijd een beetje missen"

Ruth Beeckmans maakte deze week haar langverwachte comeback als actrice. Enkele opmerkzame fans van het tv-gezicht merkten meteen op dat ze er anders uitzag. Ruth onthult nu op Instagram dat ze een moeilijke knoop heeft doorgehakt.

Bijna een jaar geleden moest Ruth Beeckmans afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed plots op 54-jarige leeftijd aan hartfalen. Sinds kort schittert ze na dit pijnlijk verlies opnieuw op tv in het VTM-programma ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’, maar nu speelt ze ook in een nieuwe film. Zo vertolkt ze de hoofdrol in 'Aller/Retour'.

Deze week vond de première van die langspeelfilm plaats. Ruth straalde op de rode loper, maar enkele fans merkten al snel iets op aan haar uiterlijk. Nu bevestigt ze het nieuws ook zelf op Instagram: ze heeft afscheid genomen van haar moedervlek. “Bye bye boebel”, schrijft ze. “Voor wie zich zorgen zou maken, ik heb hem nog”, voegt ze er nog aan toe.

Volgens de actrice was het een weloverwogen keuze om haar kenmerkende moedervlek te laten verwijderen. “Je werd wat te grillig”, klinkt het. “Ik zal je altijd ook wel een beetje missen”, geeft ze eerlijk toe. “Jij bent en blijft jij”, “Met of zonder moedervlek, je bent een prachtige vrouw”, “Inhoud is belangrijker dan de verpakking”, “You do you en alles wat jij goed vindt” en “Een mooi mens vanbinnen en vanbuiten, altijd al geweest”, reageren enkele volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws