Sam Gooris post eerlijke foto van zijn vrouw Kelly Pfaff: "Eens zonder make-up!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sam Gooris post eerlijke foto van zijn vrouw Kelly Pfaff: "Eens zonder make-up!"

Sam Gooris post eerlijke foto van zijn vrouw Kelly Pfaff: "Eens zonder make-up!"

Zondag trok Sam Gooris er met zijn vrouw Kelly Pfaff en hun dochter Shania op uit. Op Instagram deelt hij twee kiekjes van hun drietjes in een restaurant en zijn volgers merken meteen iets op aan Kelly.

Momenteel schitteren Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun twee kinderen Shania en Kenji op tv in het tweede seizoen van ‘Expeditie Gooris’. Daarin krijgen we meer te zien van hun roadtrip langs de Westkust van de Verenigde Staten. Toch is het leven van het gezinnetje niet altijd zo glamoureus.

Op Instagram laat Sam zien dat hij zijn vrouw en dochter heeft meegenomen naar een restaurant in Brasschaat. “Date met mijn twee knappe dames”, schrijft hij bij een plaatje van hun drietjes. Vervolgens post hij ook nog een foto van Kelly en Shania. “Schoon zicht”, aldus Sam.

Al snel merken een heel deel van zijn volgers op dat Kelly geen make-up draagt. “Puur natuur eens zonder make-up” en “Eigenlijk veel mooier zo eens zonder make-up”, klinkt het onder meer. “Schoon vrouwtje”, “Hoe mooi” en “Leuke foto”, reageren ze ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws