Sarah De Bie, vrouw van Wout Van Aert, heeft er helemaal genoeg van: "Er zijn grenzen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah De Bie, vrouw van Wout Van Aert, heeft er helemaal genoeg van: "Er zijn grenzen!"

Sarah De Bie, vrouw van Wout Van Aert, heeft er helemaal genoeg van: "Er zijn grenzen!"

Wout Van Aert en Sarah De Bie hebben een bijzondere zomer achter de rug. Zo mocht het koppel een tweede zoontje verwelkomen. Maar helaas hebben de twee de laatste tijd ook wat minder aangename momenten meegemaakt.

Op 19 juli verliet Wout Van Aert de Tour de France om bij de geboorte van zijn tweede kindje te zijn. Net op tijd dus, want de volgende dag was het al zover. Dan zag Jerome het levenslicht, een broertje voor Georges (2,5). Het koppel werd meteen overstelpt door felicitaties. Heel Vlaanderen leeft mee met de kersverse ouders, een beetje te veel misschien.

Zo maakten Wout en Sarah meteen kennis met de keerzijde aan de medaille. Het koppel is op korte tijd zo populair geworden dat de fans zelfs al in groten getale aan hun deur staan. “De meeste willen een foto of een handtekening van Wout”, vertelt zijn wederhelft in Humo. “Dan bellen ze wel vier keer aan. Maar Wout is meestal niet eens thuis en vaak wordt ons oudste zoontje Georges dan ook nog eens wakker van de deurbel”, klinkt het licht verontwaardigd.

Privé

Daarom heeft het koppel beslist er de volgende keer korte metten mee te maken. “We doen dus niet meer open”, besluit Sarah. “Wout is heel toegankelijk - zeker tijdens het veldritseizoen is hij heel makkelijk te benaderen - maar er zijn grenzen. Ons huis is privé, we hopen dat mensen dat begrijpen”, aldus de wielrennersvrouw.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws