Sarah De Bie, vrouw van Wout Van Aert, neemt drastisch besluit na geboorte van Jerome: "On hold"

230612sarahdebiewoutvanaertinstagram
Het geluk kan niet op voor Wout Van Aert en Sarah De Bie. Het koppel mocht twee weken geleden hun tweede zoontje Jerome verwelkomen. Daarom heeft de vrouw van de wielrenner nu een moeilijke knoop doorgehakt.
Op 19 juli verliet Wout Van Aert de Tour de France om bij de geboorte van zijn tweede zoontje te zijn. Net op tijd dus, want de volgende dag was het al zover. Dan zag Jerome, het broertje van Georges (2,5), het levenslicht. Momenteel geeft de wielrenner alweer het beste van zichzelf in het WK wielrennen in Glasgow.
Zijn vrouw daarentegen heeft wel besloten even een pauze in te lassen op het werk. Sinds vorig jaar maakt Sarah De Bie de podcast ‘TwentyFourSeven’ samen met actrice Dorien Reynaert. Daarin praten ze met bekende mensen over het moderne ouderschap. Maar door de geboorte van haar tweede zoontje heeft Sarah er tijdelijk de stekker uit getrokken.

Verlof

“Ok. Het weer leent zich er nog niet helemaal toe, maar toch nemen wij een maandje congé”, laat Sarah weten op de Instagrampagina van de podcast. “In augustus komt er dus geen nieuwe aflevering online, daarop is het nog even wachten tot half september”, klinkt het. “Geniet allemaal van jullie vakantie en tot binnenkort!”