Sarah Puttemans krijgt fikse waarschuwing van dokters na verontrustende spoedopname Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah Puttemans krijgt fikse waarschuwing van dokters na verontrustende spoedopname

Sarah Puttemans krijgt fikse waarschuwing van dokters na verontrustende spoedopname

Sarah Puttemans beleefde twee weken geleden de schrik van haar leven toen ze plots verlammingsverschijnselen kreeg in de auto. De influencer werd opgenomen in het ziekenhuis, waar ze nu een niet mis te verstane boodschap kreeg van de dokters.

Tijdens het rijden begon Sarah Puttemans twee weken geleden uit het niets helemaal weg te draaien. “Ik weet totaal niet wat er is gebeurd, maar het was een van de engste dingen ooit”, vertelt de influencer in haar recentste YouTube-vlog. “Op een bepaald moment voelde ik me heel wazig in mijn hoofd. Mijn handen voelden verlamd, mijn benen ook. Het begon ook naar mijn mond te trekken en ik kon niet meer praten. Superheftig.”

Viktor Verhulsts vriendin parkeerde haar auto meteen langs de kant om een ambulance te bellen. Volgens de neuroloog ging het wellicht om een heel zware migraineaanval. Intussen gaat het al een pak beter. “Maar ik heb de afgelopen nachten zware nachtmerries gehad. Ik voel me nog niet terug 100 procent goed in mijn lichaam en ben de afgelopen dagen heel moe geweest”, vertelt Sarah.

Gas terug

Daarom heeft de influencer nu besloten om het wat rustiger aan te doen, ook op doktersadvies. “Het is een noodkreet van mijn lichaam geweest. Ik nam te veel hooi op mijn vork”, stelt Sarah vast. Bovendien hebben de artsen haar zwaardere medicatie voorgeschreven. “Als ik nog zo’n aanval krijg, moet ik direct die medicatie innemen. Dus ik moet die nu ook altijd op zak hebben”, klinkt het nog. In september volgen nog twee hersenscans om andere oorzaken uit te sluiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws