Sarah Puttemans moet nog iets belangrijks kwijt na bijzonder emotionele aflevering van 'De Verraders'

231114sarahputtemansdeverradersvtm
Afgelopen zondag was een van de meest emotionele afleveringen van 'De Verraders'. Zo viel het doek voor de "queen of manipulation" Charlotte Van Brabander, tevens de vertrouwenspersoon van bondgenoot Sarah Puttemans. Zij moet op haar Instagramverhaal nu ook nog iets kwijt over die laatste aflevering.
Pokerspeelster Charlotte Van Brabander speelde de voorbije weken de rol van haar leven als verrader, maar werd uiteindelijk afgerekend op de foutjes die ze vorige week maakte. Ze kwam in het vizier van de groep nadat ze de missie in de bakkerij iets te enthousiast saboteerde en een verspreking in het bijzijn van de groep deed daar nog een schepje bovenop. Na negen dagen werd Charlotte uit het spel verbannen.
Maar tot vlak voor de Ronde Tafel van zondag, was Sarah Puttemans er altijd van overtuigd dat Charlotte geen verrader kon zijn. Ze vertrouwde de pokerspeelster blindelings en barstte dan ook in tranen uit toen Charlotte ontmaskerd werd als verrader en het spel moest verlaten.

Lieve berichtjes

En blijkbaar heeft Sarah ook heel wat reacties gekregen op die laatste aflevering. Die mensen wil ze nu allemaal bedanken via haar Instagram Stories. "Ik wil jullie via deze weg allemaal heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes omtrent 'De Verraders'. Love you all!", klinkt het.
Instagram Stories (@sarahputtemans)
Instagram Stories (@sarahputtemans)