Sarah Puttemans niet te spreken over vriend Viktor Verhulst: "Hoe degoutant is dat?"

231030viktorverhulstsarahputtemansinstagram
Sarah Puttemans, die momenteel ook te zien is in 'De Verraders', vormt al drie jaar een koppel met Viktor Verhulst. Maar er is één gewoonte van haar wederhelft waar ze maar niet kan aan wennen.
Sarah Puttemans en Viktor Verhulst leerden elkaar drie jaar geleden kennen in Saint-Tropez. Hoewel ze nog niet samenwonen, is de liefde wel erg groot tussen de twee. "Ik kan me niet inbeelden dat er iemand anders zou zijn met wie ik zo'n toekomst zie als met hem", klonk het onlangs nog in NINA.
Toch is er één ding waar ze maar niet gewoon aan raakt. Zo was Sarah Puttemans afgelopen week te gast bij de MNM-podcast '22 minuten stomme vragen'. Daarin had ze het onder meer over de vele spiegeleieren die Viktor dagelijks naar binnen speelt, iets wat we ook al zagen in 'De Verhulstjes'.

"Niet m'n ding"

"Hij eet echt immens veel eieren, niet normaal", vertelt Sarah. "Ik ga altijd naar de winkel, en dan moet ik altijd dozen eieren meenemen. Dan smeert hij americain op zijn brood, ik vind dat heel raar, en dan legt hij dat ei erop. Hoe degoutant is dat? Echt niet m'n ding", aldus Sarah.