Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst, kondigt plots groot nieuws aan: "Volmondig ja" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst, kondigt plots groot nieuws aan: "Volmondig ja"

Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst, kondigt plots groot nieuws aan: "Volmondig ja"

Sarah Puttemans heeft er na haar migraineaanval en ziekenhuisopname een bewogen periode op zitten, maar daar is nu niet veel meer van te merken. De influencer straalt in haar vel. En daar heeft dit goede nieuws ongetwijfeld iets mee te maken.

In ‘De Verhulstjes’ zal je haar niet snel zien, maar Sarah Puttemans duikt steeds vaker op in je huiskamer. Momenteel zet de influencer alles op alles in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ op Play4, een uitdaging waar ze meteen volmondig ja tegen zei. “Mijn kookkunsten zijn niet zo geweldig. Waarom ik dan heb toegezegd? Wel, ik vond het een hele eer dat ze mij vroegen”, klinkt het in TV-Familie. “Ik had niets te verliezen. En ik vind het plezant om voor mensen te koken.”

“'MasterChef' was in ieder geval al een toffe uitstap. Ik ben weer een ervaring rijker”, besluit Sarah. Maar daar bleef het duidelijk niet bij. Vandaag raakte ook bekend dat Viktors vriendin later deze maand haar opwachting maakt in ‘De Verraders’. “Ik merk dat heel veel mensen een soort van vertrouwen vinden in mij”, zegt ze daarover bij VTM. “Maar ik denk wel dat ik dat makkelijk kan omschakelen moest ik een verrader zijn. Het vertrouwen misbruiken, ja. Ik vermoed dat het heftig gaat worden”, verklapt ze al.

Cameraschuw

Met ‘MasterChef’ en ‘De Verraders’ heeft Sarah op korte tijd dus twee grote tv-opdrachten beet. Maar de influencer hoopt vurig dat er hierna nog plannen in het schuif liggen. “Mijn enige 'vereiste' is dat het programma bij mij past. Ik weet in ieder geval dat ik niet cameraschuw ben”, zei Viktors wederhelft eerder in Het Laatste Nieuws. Maar voor ‘De Verhulstjes’ blijft ze vriendelijk bedanken.

Populair

Laatste nieuws