Schokkend: zoveel kost de Scandinavische luxecruise van 'De Verhulstjes' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Schokkend: zoveel kost de Scandinavische luxecruise van 'De Verhulstjes'

Schokkend: zoveel kost de Scandinavische luxecruise van 'De Verhulstjes'

In het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' trekken Gert Verhulst en zijn gezin onder meer door Scandinavië op een luxecruise. En daar hangt blijkbaar ook een stevig prijskaartje aan vast.

Een imposant cruiseschip van ruim 300 meter lang, met plaats voor 6.334 passagiers en 1.700 bemanningsleden, met onder meer 21 bars, 10 restaurants, 5 zwembaden, een casino, een waterpark, een theater, een bowling, 4D-cinema en een buitenbioscoop. Het cruiseschip waar de familie Verhulst op verblijft tijdens hun tocht door Scandinavië baadt in luxe.

Maar daar stopt het niet. Zo verblijven Gert en co in de Yacht Club. “Dat is de ultieme luxecruise-ervaring”, vertelt Ralph Remkes, head of cruise van Sunweb, aan HLN. “Het is een soort van luxehotel op het cruiseschip. Daar kan de familie zich even terugtrekken en tot rust komen tussen de intensieve opnames door. Ze genieten dan ook van 24 uur per dag butlerservice”, klinkt het. En daar tellen ze ook een pak geld voor neer.

Duizenden euro's 

“De vakantie van de Verhaaltjes kost zo'n 2.500 euro per persoon”, onthult Remkes, wat in totaal neerkomt op 10.000 euro voor het hele gezin. Daarnaast moeten natuurlijk het verblijf van de crew én de extra activiteiten betaald worden. Al worden ze ook gesponsord door Sunweb. “Dankzij de aandacht van de familie Verhulst zijn aanzienlijk meer vakanties verkocht. Dat is ook de reden waarom we hieraan meewerken. We willen cruisevakanties bekender maken bij het brede publiek. Nu ziet heel Vlaanderen eindelijk hoe leuk die reis is”, aldus Remkes.

Populair

Laatste nieuws