Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!"

Sean Dhondt en vriendin Maithé Rivera maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!"

Na zijn pijnlijke relatiebreuk met Allison Scott viel Sean Dhondt in zwijm voor Maithé Rivera. De twee vormen intussen al een hele tijd een beeldschoon koppeltje. Een koppeltje dat 2023 bovendien mag inzetten met bijzonder nieuws.

Een tijdje geleden liep het huwelijk van Sean en Allison op de klippen. “Na tien jaar huwelijk hebben we beslist om, met liefde en respect voor elkaar, onze relatie te beëindigen”, liet zijn ex-vrouw toen weten op Instagram. Na deze harde breuk vond Sean al snel opnieuw de liefde bij Maithé. En ook dat verliep niet zonder slag of stoot.

Afgelopen zomer lekten er nog beelden uit van een slaande ruzie op vakantie. Gelukkig ligt dat akkefietje al ver achter hen en geniet het koppeltje met volle teugen van elkaar. Bovendien hebben ze nu iets groots te vieren. De tortelduifjes waren gisteren namelijk al twee jaar samen. Daarvoor trakteerden ze zichzelf op een romantisch weekendje Amsterdam. “2-jarig jubileum”, schrijven ze bij enkele prachtige foto’s van hun tweetjes. “Wat een geweldige rit en dit is nog maar het begin!”

“Twee jaar al?! Dat gaat rap, hé”, merken sommige volgers op. “Er komen nog veel schone jaren, blijven genieten van elkaar”, “Dikke proficiat”, “Heerlijk”, “Zo mooi”, “Jullie verdienen dit”, “Veel geluk samen” en “Jullie stralen”, luidt het nog in de comments.

Populair

Laatste nieuws