Sieg De Doncker: "Verdomme, ik zou het zo graag doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sieg De Doncker: "Verdomme, ik zou het zo graag doen"

Sieg De Doncker: "Verdomme, ik zou het zo graag doen"

Sieg De Doncker (35), bekend van zijn acteerprestaties en televisiewerk, twijfels over een terugkeer naar de muziek. Zeven jaar geleden behaalde hij de derde in 'Steracteur, Sterartiest'. Hij uit zijn twijfels over een mogelijke muzikale heropleving.

"Ik voel dat iets in mij dat ongelooflijk hard mist", bekent Sieg in Dag Allemaal. Na 'Steracteur, Sterartiest' kreeg hij de kans om een muziekcarrière te starten met een platenfirma, maar sloeg deze aanbieding af.

"Ik was nog te jong en was bang, ik kende die wereld niet", legt hij uit. Nu, jaren later, heeft De Doncker een andere kijk op dergelijke kansen. "Mochten ze het me nu vragen, ik zou waarschijnlijk ja zeggen, ik sta verder in het leven en weet beter wat ik wil", zegt hij.

Zijn hunkering naar het podium blijft sterk. "Verdomme, ik zou zo graag nog eens op een podium zingen", geeft Sieg toe. In zijn huidige rol in de serie 'Milo' komt zingen niet aan bod, aangezien zijn personage geen muzieklessen volgt.

Toch blijft hij hoopvol over toekomstige mogelijkheden: "Maar wie weet komt er nog wel een of andere theatershow op mijn pad."

Voor fans zou een muzikale comeback van Sieg De Doncker ongetwijfeld een welkome verrassing zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws