Silvy De Bie laat zich verrassend uit over mogelijke comeback van Linda Mertens

23052023silvydebiephotonews
Er wordt volop gespeculeerd over een comeback van Linda Mertens in Vlaanderen, want sinds kort treedt de Milk Inc.-zangeres terug geregeld op in het buitenland. Silvy De Bie, een goede vriendin van Linda, moet daar nu wat meer over kwijt.
Linda Mertens staat eindelijk terug op de planken nadat ze jaren geleden een stapje terug zette door het overlijden van haar dochtertje. Helaas treedt ze voorlopig wel alleen op in het buitenland, maar de fans verwachten dat ze dit najaar op de planken van het Sportpaleis zal staan tijdens Regi's nieuwe zaalshow 'The Return'.
Voorlopig houdt hij de lippen stijf op elkaar, maar wat heeft Silvy De Bie te zeggen over het feit dat Linda alleen nog maar in Spanje en het Verenigd Koninkrijk heeft opgetreden? De zangeres van dance-act Sylver is namelijk goed bevriend met Linda. "Goh ja, dat kan ik niet zeggen eigenlijk. Dat is iets wat je aan haar moet vragen", zegt ze in een interview met Het Laatste Nieuws. Toch geeft ze wel toe dat ze het heel leuk zou vinden als Linda haar comeback zou maken tijdens 'The Return'.

Sportpaleis

"Ik denk dat heel veel mensen dat heel plezant gaan vinden", aldus de zangeres. Toch onderstreept ze dat we Linda vooral de tijd moeten geven om haar eigen gevoel te volgen. "Als het moment er komt, dan is dat leuk. Komt het niet, dan zullen de mensen dat moeten aanvaarden vrees is", klinkt het. "Dat is puur aan haar. En we zullen wel zien. Als ze daar gaat staan, dan gaan wij die allemaal supporten", besluit Silvy.