Sinerjey Meyfroodt, de man van Marthe van K3, slaakt noodkreet: "Ik kan hier niet meer mee leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sinerjey Meyfroodt, de man van Marthe van K3, slaakt noodkreet: "Ik kan hier niet meer mee leven"

Sinerjey Meyfroodt, de man van Marthe van K3, slaakt noodkreet: "Ik kan hier niet meer mee leven"

Sinerjey Meyfroodt, de man van Marthe De Pillecyn, heeft zwaar uitgehaald naar Dag Allemaal. Hij vindt dat de journalisten hem met rust moeten laten.

"Opnieuw en opnieuw word ik gecontacteerd door de pers. Opnieuw vertel ik hen dat ik wens dat ze me niet meer lastigvallen, me niet meer stalken, mijn privégesprekken respecteren en niks schrijven over mij. Deze journalist van Dag Allemaal antwoordt me spottend dat ik dat zelf niet te bepalen heb", zo schrijft Sinerjey op Instagram.

Mensenrecht?

"Ik ben geen publiek persoon en wens dat niet te zijn", gaat hij voort. "Dat zou toch een mensenrecht moeten zijn? Er is geen maatschappelijk belang verbonden aan de inhoud van mijn privéleven. Het is mentaal heel moeilijk om elke dag te leven met de angst dat er opnieuw over mij geschreven wordt. Met foto. Met naam en toenaam."

Ook al laat ik duidelijk merken dat ik het absoluut niet wil. Hoe ver wil men het drijven? Hoe kan ik het laten stoppen? Ik kan hier niet meer mee leven", aldus nog Sinerjey.

De danser komt de laatste tijd vaker in de pers omdat hij niet zo trouw zou zijn aan Marthe. Mogelijk was ook dat een van de redenen waarom hij gecontacteerd werd door Dag Allemaal.

schermafbeelding 2024 05 13 om 195030
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws