Staf Coppens laat al zijn volgers vol verbazing achter: "Ik was al dood geweest” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Staf Coppens laat al zijn volgers vol verbazing achter: "Ik was al dood geweest”

Staf Coppens laat al zijn volgers vol verbazing achter: "Ik was al dood geweest”

Staf Coppens, die samen met zijn gezin al een hele tijd in Zweden woont, maakt indruk op Instagram. Het tv-gezicht doet namelijk iets heel bijzonders en daarmee lokt hij heel wat reacties van zijn volgers uit.

Staf Coppens, zijn vrouw Monique en hun twee kinderen Nora en Beau verhuisden enkele jaren geleden naar Zweden. Dat deden ze om de grote droom van Staf na te jagen: een eigen camping uitbaten in het midden van de Scandinavische natuur. Intussen zijn ze er volledig ingeburgerd en zijn ze ook gewend geraakt aan de koude temperaturen.

Momenteel is het zo’n min 10 graden in Zweden, maar daar lijkt Staf duidelijk niet wakker van te liggen. Op zijn Instagrampagina post hij namelijk een opmerkelijk kiekje waarop hij een frisse duik neemt in het ijskoude water. “-10 buiten? Dan gaan we effe zwemmen”, schrijft hij onder het plaatje.

Zijn volgers reageren vol verbazing. “Ik krijg het al koud als ik er maar aan denk”, “Jawadde”, “Brr, krijg al koud”, “Oh my god”, “Zot”, “Respect, ik bevries al bij het idee alleen”, “Amai, ijsbeer”, “Als ik dat doe, is het dadelijk een hartstilstand vrees ik”, “Heel dapper”, “Chapeau” en “Sterk wel”, klinkt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws