Staf en Mathias Coppens krijgen slecht nieuws over gezondheid moeder: "Ze sukkelt al lang" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Staf en Mathias Coppens krijgen slecht nieuws over gezondheid moeder: "Ze sukkelt al lang"

Staf en Mathias Coppens krijgen slecht nieuws over gezondheid moeder: "Ze sukkelt al lang"

Het gaat niet zo goed met de mama van Staf Coppens. In Story vertelt de presentator openhartig over haar gezondheid, waar ze de laatste tijd serieus mee op de sukkel is.

Zoals jullie wellicht weten, is Staf Coppens drie jaar geleden met zijn gezin naar Zweden verhuisd. “Het is hier veel leuker wonen dan in België. We raken meer en meer ingeburgerd. Sinds kort heb ik wel het gevoel dat als ik terug naar Zweden kom, dat mijn thuis is. Als ik nu naar België ga, is dat naar het buitenland”, klinkt het bij de VTM-presentator in Story.

Het is duidelijk: “We zijn hier allemaal heel gelukkig en willen nooit meer weg.” Toch zal het gemis van zijn moeder altijd een groot struikelblok blijven. “Zij woont nog in België en sukkelt al heel lang met haar gezondheid”, aldus Staf. “Haar beenderen sterven af, waardoor ze slechte gewrichten heeft. Ik maak me soms zorgen naar de verre toekomst toe: wat als het heel slecht met haar gaat?”

Kostbare tijd

Staf en Mathias Coppens’ mama is net zeventig geworden. “En we hopen haar nog lang bij ons te hebben. Je staat daar meer bij stil als je in het buitenland woont, waardoor de tijd die we samen spenderen kostbaarder en belangrijker is geworden”, besluit Staf. Terwijl het in België vaak vluchtige bezoekjes waren, is zijn mama laatst nog voor drie maanden in Zweden geweest. “En binnenkort komt ze weer”, glundert de presentator.

Populair

Laatste nieuws