Stand-upcomedian Xander De Rycke stelt pasgeboren zoontje voor: "De coolste naam ooit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stand-upcomedian Xander De Rycke stelt pasgeboren zoontje voor: "De coolste naam ooit"

Stand-upcomedian Xander De Rycke stelt pasgeboren zoontje voor: "De coolste naam ooit"

Xander De Rijcke en zijn vriendin Michelle mochten afgelopen weekend hun eerste kindje samen verwelkomen. Sinds vrijdag zijn ze trotse ouders van een zoontje. Dat maakte de stand-upcomedian en StuBru-presentator zelf bekend via sociale media.

Begin september kondigde Xander De Rycke in zijn show met Eva De Roo op Studio Brussel aan dat hij papa zou worden. “Het is waar dat mijn lieftallige vriendin en ik eind deze maand een zoontje verwachten”, onthulde hij. “Ik ben super enthousiast. Het is een heel fijn gevoel om te weten dat je binnenkort één van uw nieuwe beste vrienden gaat ontmoeten.”

Vrijdag was het grote moment eindelijk aangebroken! Dan zag het zoontje van Xander en Michelle het levenslicht. Op Instagram stelt de radiostem de kleine spruit meteen aan de wereld voor. “Ferris De Rycke. 29/09/23”, schrijft hij bij een prachtige kiekje van zijn oogappel. “Deze ochtend al fronsend geboren. Hij is gezond en natuurlijk is Michelle de heldin van deze dag. Ze is nu bezig aan het genieten van welverdiende rust. Goed gedaan lief. Ik ben waanzinnig fier op u”, glundert hij.

Schattig baasje!

“Proficiat, Xander en Michelle”, “Gefeliciteerd, mama en papa” en “Welcome to fatherhood”, wensen Xanders volgers hem meteen toe in de reacties. “Prachtig”, “Wat een cutie”, “Schattig baasje” en “Die kuiltjes in zijn wangetjes”, smelten ze helemaal. Maar ook de naam van het jongetje valt in de smaak. “De coolste naam ooit!”, klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws