Stephanie Planckaert praat openhartig over pijnlijk verlies: "Heel moeilijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stephanie Planckaert praat openhartig over pijnlijk verlies: "Heel moeilijk"

Stephanie Planckaert praat openhartig over pijnlijk verlies: "Heel moeilijk"

In mei vorig jaar sloeg het noodlot plots toe voor de familie Planckaert. Bijna negen maanden na het overlijden van mémé Clara, laat Stephanie Planckaert weten of ze haar dood al een plaatsje heeft kunnen geven.

Eind mei kwam het trieste nieuws naar buiten dat mémé Clara is overleden op 96-jarige leeftijd. Doordat ze al even sukkelde met haar gezondheid, woonde ze de laatste tijd bij haar dochter Christa en Eddy. De moederkliek werd op handen gedragen door de Planckaert en het verlies kwam dan ook erg hard aan.

Meer dan een half jaar na haar overlijden heeft Stephanie Planckaert het nog moeilijk. “Natuurlijk maakt ons dat sms nog triestig, zoals toen we met z’n allen een liedje over haar zongen in ‘James De Musical’”, vertelt ze aan Story. Ook op de verjaardag van mémé Clara had Stephanie het moeilijk.

“Toen ze nog leefde aten we altijd met de hele familie pannenkoeken omdat Yukka, de jongste zoon van Francesco, op dezelfde dag jarig is. Nu is het nog steeds een feest voor Yukka, maar ook een verdrietig moment”, legt Stephanie uit. Toch vindt ze het belangrijk om haar verdriet te kunnen uiten en te tonen.

Gouden randje

Zo vindt Stephanie het verlies van mémé Clara een mes dat aan twee kanten snijdt. “Door iemand te verliezen die heel dicht bij mij staat, besef ik dat het ook iets waardevols kan zijn”, zegt ze. “Omdat je heel hard beseft hoeveel die persoon heeft betekend in je leven”, aldus Stephanie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws