Sterrenchef Peter Goossens (59) deelt droevig nieuws: "Moeten afgeven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sterrenchef Peter Goossens (59) deelt droevig nieuws: "Moeten afgeven"

Sterrenchef Peter Goossens (59) deelt droevig nieuws: "Moeten afgeven"

Peter Goossens heeft als chef-kok al serieus naam gemaakt. Op tv was hij onder andere te zien in zijn culinaire programma’s ‘Mijn Restaurant’ en ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’, maar vooral zijn driesterrenrestaurant Hof Van Cleve heeft hem op de kaart gezet. Nu heeft de 59-jarige kok helaas slecht nieuws te melden.

Na 37 jaar geven Peter Goossens en zijn vrouw Lieve er de brui aan als chef/eigenaar en gastvrouw van Hof Van Cleve in Kruisem. “We denken er al enkele jaren aan om ons professioneel leven een nieuwe wending te geven”, zegt de 59-jarige sterrenchef aan HLN LIVE. En zo gezegd, zo gedaan.

“Het is werken van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat. Je moet zorgen dat alles perfect is. Je moet ook creatief blijven zijn en zorgen dat er een topservice is. Dat zit in jou of niet”, vervolgt Peter. “Het is van in het begin de bedoeling geweest om dat niveau te halen. Maar er komt aan alles een einde. Het is tijd voor privézaken nu.”

“Het is natuurlijk je kind dat je hebt grootgebracht. Nu moet je dat afgeven. Dat is een emotioneel moment”, geeft de sterrenchef eerlijk toe. Peter en Lieve hebben er nochtans lang over getwijfeld. “Maar als je de geschikte persoon vindt, dan moet je knopen doorhakken”, besluit hij. Hij laat zijn driesterrenrestaurant achter in de handen van zijn huidige keukenchef Floris Van Der Veken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws