StuBru-stem Flo Windey slachtoffer van ongewenst gedrag: "Ik kon niets doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

StuBru-stem Flo Windey slachtoffer van ongewenst gedrag: "Ik kon niets doen"

StuBru-stem Flo Windey slachtoffer van ongewenst gedrag: "Ik kon niets doen"

‘Studio Brussel’-presentatrice Flo Windey (27) was woensdagavond te gast in ‘De Tafel van Vier’. Ze vertelde in de talkshow openhartig over hoe ze een tijdje geleden te maken kreeg met ongewenst gedrag.

De feiten speelden zich afgelopen zomer af. “Ik zat afgelopen zomer op een bus en er was een man die mij heel ongepast aanraakte en tegelijk ook in zijn broek zat”, vertelt Flo Windey moedig in ‘De Tafel van Vier’. “Ik dacht toen dat ik keiboos zou worden. Ik zei altijd: ‘Als mij ooit zoiets overkomt, ga ik zeggen waar het op staat’”, gaat ze verder.

Helaas bevroor ze helemaal. “Ik kon niets doen. Het enige wat ik kon doen, was wegstappen”, zegt de StuBru-stem. “Ik kon op dat moment helemaal niet zeggen: ‘Dit is echt niet oké’.” Het is woord tegen woord dus, vindt ze. “Je weet ook nooit hoe die persoon zich voelde. Ik vraag me af, mocht ik wel gezegd hebben dat het niet oké was, of die dan gestopt zou zijn. Of zou hij toch nog over de grens zijn gegaan?”, vraagt Flo Windey zich af.

“Ik denk dat daar nog een belangrijke nuance in zit”, denkt ze erover. Maar over één iets wil de radiopresentatrice heel duidelijk zijn: “Onduidelijkheid is sowieso een ‘nee’”.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws