Sven De Leijer deelt erg heuglijk nieuws: "Je sterrenkindje zal over hem waken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Leijer deelt erg heuglijk nieuws: "Je sterrenkindje zal over hem waken"

Sven De Leijer deelt erg heuglijk nieuws: "Je sterrenkindje zal over hem waken"

Vorig jaar verloren Sven De Leijer en zijn partner nog hun ongeboren kindje, maar nu heeft het koppel fantastisch nieuws te melden. Ze zijn namelijk de trotse ouders geworden van een zoontje.

Vorig jaar maakte Sven De Leijer nog bekend dat hij en zijn partner in hun eerste kindje verwachten. Niet veel later sloeg het noodlot toe, want tegen het einde van de zwangerschap verloren ze hun ongeboren kindje. Dat erg trieste nieuws sloeg in als een bom, maar nu heeft het koppel eindelijk iets geweldigs te vertellen.

Ze hebben zopas hun zoontje Leo mogen verwelkomen. Dat maakt Eén bekend op Facebook. “Leuk nieuws! Sven De Leijer en zijn partner zijn de trotse ouders geworden van een zoontje”, klinkt het. In de commentaren onder deze geweldige aankondiging staat het vol met lieve berichtjes.

“Mooi dat jullie ‘opnieuw’ schrijven, zodat hun sterrenkindje zeker ook niet vergeten wordt”, “Wat een mooi kerstgeschenk voor Sven en zijn vrouw”, “Oh dat is fijn nieuws! Dikke proficiat en geniet ervan”, “Jullie hebben dit echt verdiend”, “Mooi dat hij laat weten ‘ik ben opnieuw papa’” en “Verdriet en vreugde liggen zo dicht bij elkaar”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws