Sven De Leijer laat eindelijk weten hoe het met zijn pasgeboren zoontje Leo gaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Leijer laat eindelijk weten hoe het met zijn pasgeboren zoontje Leo gaat

Sven De Leijer laat eindelijk weten hoe het met zijn pasgeboren zoontje Leo gaat

Gisteren was Sven De Leijer even niet te zien in ‘Vrede op aarde’. Philippe Geubels viel eenmalig voor hem in als presentator van de eindejaarsshow op Eén omdat Sven op het moment van de opname net papa geworden was van een zoontje.

Enkele dagen geleden mochten Sven en zijn vriendin de kleine Leo verwelkomen, een jaar nadat het koppetje hun ongeboren kindje, Bob, vlak voor de geboorte verloor. “Sven, ik ben heel blij voor u, maar vooral voor uw zoon, want die gaat met zulke fantastische ouders een prachtige toekomst tegemoet, dus een dikke proficiat van de hele ‘Vrede op aarde’-ploeg”, begon Philippe gisteren de uitzending.

‘Vrede op aarde’ in iemand anders’ handen achterlaten, het was voor Sven niet de allergemakkelijkste opgave. “Alle vertrouwen (in Philippe, red.), maar ik moet wel zeggen dat het heel vreemd aanvoelde. 'Vrede op aarde' is iets waar ik al jaren constant mee bezig ben. Dat is echt mijn ander kindje", biecht Sven op bij MNM.

Maar wat ons vooral interesseert: hoe gaat het enkele dagen na de geboorte met zijn echte kindje, Leo? “Goed. Eigenlijk gaat het op dit moment heel goed. Hij doet alles wat hij moet doen en doet dat op een relatief vlotte manier. Wij zitten natuurlijk in een extreem euforische bui. Dus het gaat heel goed met ons", klinkt het bij de trotse kersverse papa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws