Sven de Leijer onthult plots échte reden waarom hij niet aanwezig was op de Kastaars! Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven de Leijer onthult plots échte reden waarom hij niet aanwezig was op de Kastaars!

Sven de Leijer onthult plots échte reden waarom hij niet aanwezig was op de Kastaars!

Afgelopen weekend werden voor de tweede keer de Kastaars! uitgereikt. Een opvallende afwezige was Sven de Leijer. Hij was met 'Vrede op aarde' namelijk genomineerd in de categorie 'Beste tv-programma'. Nu onthult de presentator ook waarom hij niet aanwezig was op de awardshow.

Vlak voor de uitreiking van 'Beste tv-programma' ging presentator Koen Wauters even poolshoogte nemen bij de vier genomineerden. Dat waren 'De Verhulstjes', 'Down the road', 'De Verraders' en 'Vrede op aarde'. Maar tot Koens verbazing was Sven de Leijer niet aanwezig.

Soe Nsuki en Jan Peumans vervingen hem. "Hoe komt het dat Sven er niet bij is? Kon hij niet komen? Had hij geen zin om te komen? Of moet ik er niet verder naar vragen?", vroeg Koen aan Soe.

Echte reden

Waarop zij reageerde: "De laatste optie." Volgens haar zat Sven gewoon thuis vanuit zijn zetel te kijken naar de prijsuitreiking. Toch bleven velen zich afvragen waarom de presentator niet aanwezig was op de show. Nu onthult Sven ook de échte reden. "Ik ben gewoon op skivakantie", vertelt hij aan HLN.be. "Niets spannends dus."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws