Sven De Ridder verliest compleet onverwacht dierbare: "Ik ga hem zo hard missen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Ridder verliest compleet onverwacht dierbare: "Ik ga hem zo hard missen"

Sven De Ridder verliest compleet onverwacht dierbare: "Ik ga hem zo hard missen"

Op donderdag is Ivo Pauwels, alias Nonkel Jef, onverwacht overleden op 85-jarige leeftijd. Heel wat bekende Vlamingen reageren dan ook erg aangeslagen op het nieuws. Ook goede vriend Sven De Ridder was erg geschrokken toen hij het nieuws te horen kreeg. Dat vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Sven De Ridder kende Ivo Pauwels al maar liefst 25 jaar. Ze speelden toen samen bij het Echt Antwaarps Teater. "Ik was amper 15, toen ik naast hem mocht debuteren in het stuk 'Drie mannen onder één dak', waarin Ivo mijn adoptievader speelde", vertelt Sven aan de krant.

"Het werd de start van een mooie en lange vriendschap", aldus Sven. Zo kwam Ivo ook naar elke voorstelling van de Sven De Ridder Company kijken. "Maar toen ik hem de laatste keer zag, leek hij heel moe. Hij zei dat hij zich ook zo voelde", vertelt de acteur. Toch kwam het nieuws over zijn overlijden bijzonder hard aan.

Leermeester

"Ik ben compleet verrast door dit droevige nieuws, want ik wist niet dat Ivo met hartproblemen kampte. Ivo was een klasbak en één van mijn leermeesters, waar ik enorm naar opkeek. Een groot acteur met een perfecte timing voor comedy. Hij was ook wel een keikop en recht voor de raap. Klinkt het niet, dan botst het. Maar ik kon altijd goed met hem overweg. Hij blijft een iconisch figuur en ik ga hem heel hard missen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws