Sylver-zangeres Silvy De Bie kondigt gezinsuitbreiding aan

26042023silvydebieinstagram
Silvy De Bie is opnieuw gelukkig in de liefde. In een nieuw interview vertelt ze daar openlijk meer over, maar de zangeres heeft nog leuk nieuws te melden. Zo is haar gezinnetje opnieuw wat groter geworden.
Silvy De Bie kennen veel mensen beter als de zangeres van Sylver. De dancegroep komt binnenkort met een nieuwe single, maar niet alleen op het vlak van haar carrière gaat het haar voor de wind. Ook in de liefde gaat het eindelijk eens goed. “Ik heb nooit een gemakkelijk liefdesleven gehad”, vertelt ze aan TV-Familie.
Nu gaat ze ervan uit dat ze eindelijk de liefde van haar leven heeft gevonden. Silvy heeft al een dochter uit een vorige relatie, maar nu heeft ze ook drie pluskinderen. “Ik heb mijn vriend eerder toevallig leren kennen”, verklapt ze. “In de liefde lijkt het dat je iemand tegenkomt op momenten dat je niet op zoek bent”, aldus de zangeres.

Nog een andere liefde

De zangeres onthult dat ze recent ook een hond in huis hebben genomen. “We hebben sinds kort een prachtige Duitse herder thuis”, klinkt het enthousiast. “Hoewel ze superlief is, is ze niet gemakkelijk om mee te wandelen”, lacht ze. “Nala is nogal koppig, ze heeft haar eigen willetje, waardoor ze serieus kan trekken. Eigenlijk gaat zij met mij wandelen in plaats van omgekeerd”, aldus Silvy.