"Té schattig": Matteo Simoni maakt dochtertje klaar voor bijzondere gelegenheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Té schattig": Matteo Simoni maakt dochtertje klaar voor bijzondere gelegenheid

"Té schattig": Matteo Simoni maakt dochtertje klaar voor bijzondere gelegenheid

Zo’n drie jaar geleden werden Matteo Simoni en Loredana Falone trotse ouders van hun eerste kindje samen. Ze kregen een dochtertje, Giulia. En alsof dat nog geen reden genoeg is om te vieren, zorgt de kleine spruit nog voor een prachtig extraatje.

Met Giulia verwelkomden Matteo Simoni en Loredana Falone niet alleen hun eerste kindje, maar tegelijk ook de vierde vrouw in de rij in de familie. Hun dochtertje maakt het viergeslacht compleet. En deze bijzondere mijlpaal laat het koppeltje niet zomaar aan zich voorbijgaan.

“We hebben deze week iets héél speciaals gedaan”, laat Loredana weten op Instagram. De vriendin van Matteo heeft samen met haar dochtertje, moeder en grootmoeder een prachtige familiefotoshoot achter de rug. “Vier generaties vrouwen, vier generaties liefde”, schrijft ze onder enkele leuke kiekjes van achter de schermen op hun onvergetelijke dag. Onder het motto “women empowerment” staan de dames alle vier in kostuum voor de lens.

En die kiekjes kunnen Loredana’s volgers zeker en vast smaken. “Geweldig dit”, “Oooh, zo tof”, “Hoe prachtig”, “Giulia, altijd mooi”, “Té schattig”, “Fantastisch mooie foto’s”, “Vier knappe en sterke vrouwen”, “De mooiste familie” en “Benieuwd naar het eindresultaat”, schijven ze in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws