Tanja Dexters eerlijk over financiën: "Zoveel bood Playboy me voor tweede shoot"

09052023tanjadextersinstagram
Tanja Dexters stond in 2000 op de cover van Playboy. Verschillende jaren later kreeg ze een aanbod voor een tweede shoot, maar dat weigerde ze. Nu verklapt ze het bedrag dat ze voor die shoot gekregen zou hebben.
Zopas vierde Tanja Dexters het 25-jarig jubileum als Miss België. In 1998 won de blondine de missverkiezing en nog geen twee jaar later pronkte ze topless op de cover van het populaire magazine Playboy. Nu, meer dan twintig jaar later, heeft ze daar nog steeds geen spijt van. "Ik ben nog altijd fier op mijn eerste shoot", vertelt ze aan Story.
"Ik twijfelde toen geen second", geeft ze eerlijk toe. Misschien omdat ze er ook een goed centje aan over heeft gehouden. "Ik kreeg er 30.000 euro voor", verklapt ze. "Ze boden me later 60.000 euro voor een tweede shoot. Blijkbaar betalen ze het dubbele als je ouder bent", aldus Tanja. Toch heeft ze die fotoshoot toen geweigerd.

Beter toegezegd

Ze ging niet op het voorstel in, omdat ze net mama geworden was en ze zich er niet klaar voor voelde. "Achteraf bekeken had ik misschien beter toegezegd", bedenkt Tanja zich. Nu zou ze ook niet meer twijfelen. "Als Playboy morgen met een mooi financieel voorstel komt, doe ik het zeker", besluit de ex-Miss België.