Tanja Dexters gaat na OnlyFans opnieuw pikante uitdaging aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters gaat na OnlyFans opnieuw pikante uitdaging aan

Tanja Dexters gaat na OnlyFans opnieuw pikante uitdaging aan

Tanja Dexters liet begin dit jaar nog heel wat tof opwaaien toen ze besloot een account op OnlyFans op te starten. Onlangs gaf de voormalige Miss België er echter alweer de brui aan. Maar nu is opnieuw een andere erotische uitdaging op haar pad gekomen.

Tanja Dexters komt met verrassend nieuws naar buiten. De voormalige Miss België neemt binnenkort namelijk de rol van gastvrouw voor haar rekening tijdens de Erotische Zundays van Zillion. Daarbij krijgt ze de hulp van Joyce De Troch. Wat er die avond allemaal te gebeuren staat, wil Tanja nog niet verklappen. Maar tot haar grote opluchting zijn gms’s er wel verboden.

"Dat is iets dat altijd zou moet gebeuren”, denkt ze erover bij Het Laatste Nieuws. Het is volgens haar de ideale manier om je tijdens een evenement als de Erotische Zundays vrij en onbezonnen te kunnen voelen. “Je voelt je vrij, niet bekeken. Je kan doen wat je wil. Maar het is niet zo dat je daarom extreme dingen moet doen”, wil Tanja wel benadrukken.

Feestneus

De keuze voor Tanja als gastvrouw was trouwens snel gemaakt. “Ik ken haar nog van de hoogdagen in de Zillion, als echte feestneus kwam ik haar toen geregeld tegen”, vertelt Zillionbaas Frank Verstraeten. En dat feesten is de ex-miss 25 jaar later duidelijk nog niet verleerd. “Ze was aanwezig op de vorige editie van Zundays en kon toen maar niet stoppen met flashen”, herinnert hij zich. Dat belooft!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws