Tanja Dexters klapt uit de biecht: zoveel verdient ze wekelijks met OnlyFans Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters klapt uit de biecht: zoveel verdient ze wekelijks met OnlyFans

Tanja Dexters klapt uit de biecht: zoveel verdient ze wekelijks met OnlyFans

Zo'n drie maanden geleden onthulde Tanja Dexters dat ze een account had aangemaakt op OnlyFans. De start was meteen een groot succes, maar hoe gaat het nu met haar nieuwe carrière? In een gesprek met Het Laatste Nieuws zegt de ex-Miss België waar het op staat.

Er was meteen veel interesse toen Tanja Dexters bekendmaakte dat ze ging starten met OnlyFans. Toen ze het profiel lanceerde, kreeg ze meteen heel wat abonnees. En dat brengt natuurlijk ook wat centjes op. "Dat verdient inderdaad goed", geeft de blondine eelijk toe. "Ik denk dat ik de eerste vijf weken rond de 17.000 dollar binnen had", klinkt het. "Zonder de commissie die er afgaat. OnlyFans neemt 20%", verduidelijkt ze.

Toch onderstreept ze dat het nog steeds mooi verdiend is. Na de succesvolle start, kwam er wel een terugslag. "Die te verwachten was, van mensen die niet meer volgen omdat ze inderdaad blote borsten verwachten", legt ze uit. "Maar ik denk dat ik nu aan een constante zit van 500 euro per week, netto", verklapt ze. Toch beseft ze dat ze er nog veel meer mee zou kunnen verdienen.

Gemakkelijk 

"Heel veel makers van OnlyFans zeiden het eerder al tegen jullie: het is veel werk", klinkt het. Volgens haar is het dan ook logisch dat als je meer werkt, je meer verdient. "Ik ga ook zeggen: des te meer je laat zien, des te meer je verdient. En gemakkelijk verdient", zegt ze. Toch durft ze dat eigenlijk niet luidop te zeggen dat het best makkelijk geld verdienen is. "Want het is veel werk, maar dat werk is plezant voor mij", besluit Tanja.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws