Tanja Dexters zet er een punt achter: "Ik kon niet aan de verwachtingen voldoen"

230911tanjadextersplay4
Voor Tanja Dexters zijn het mooie tijden. Zo geeft ze later deze maand officieel haar jawoord aan haar soon to be echtgenoot Michael Peeters. Maar tegelijk moet de ex-Miss België helaas een van haar grote passies laten vallen.
Tanja Dexters heeft al een uiteenlopende loopbaan achter de rug: van Miss België en model tot zangeres en presentatrice. Begin dit jaar mocht ze nog een opvallende bijverdienste aan die lijst toevoegen. De blondine maakte een profiel aan op OnlyFans, het online platform waar mensen persoonlijk beeldmateriaal aanbieden voor hun abonnees.
De voormalige miss hoopte daar nieuwe inkomsten uit te halen. En hoewel dat haar aardig goed gelukt is, komt er nu toch een einde aan haar OnlyFans-avontuur. “Ik had er veel zin in, maar ik kan niet aan de verwachtingen van mijn abonnees voldoen”, haalt Tanja haar schouders op in Het Laatste Nieuws. “Ze zijn uit op seksueel getinte foto's, terwijl ik had gehoopt dat ik meer kon laten zien dan alleen sensuele foto’s.”

Grootste ambitie

“Ik zag het als een inkijk in mijn leven, maar ik moet nu vaststellen dat het niet het juiste platform is”, besluit het model. Maar intussen heeft ze andere prioriteiten. “Anderzijds besef ik steeds meer dat mijn grootste ambitie bij mijn gezin ligt, daarin vind ik rust”, aldus Tanja.