'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck volledig van haar melk: "Kan dit niet aan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck volledig van haar melk: "Kan dit niet aan"

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck volledig van haar melk: "Kan dit niet aan"

Lynn Van den Broeck heeft een onaangename ontdekking gedaan dit weekend. De ‘Thuis’-actrice is er helemaal niet goed van en op Instagram laat ze weten wat er juist aan de hand is.

Lynn Van den Broeck is vooral bekend geworden door ‘Thuis’. De actrice vertolkt sinds 2019 de rol van Viv en in 2020 maakte Lynn bekend dat ze een relatie heeft met Mathias Vergels. Hij speelt Lowie in de Eén-soap. De tijd vliegt, want ondertussen zijn de twee acteurs al bijna drie jaar een koppel.

Jammer genoeg betekent dat ook dat ze ouder worden. 2023 is namelijk het jaar dat Lynn 30 jaar oud wordt en daar kijkt ze helemaal niet naar uit. Bovendien wordt ze nu al met de neus op de feiten gedrukt. “Het is begonnen. Mijn eerste grijze haar”, verklapt ze op haar Instagramverhaal.

“Heb het uitgetrokken samen met de vier aanpalende bruine haren”, schrijft ze bij een kiekje van de grijze haar. “Klein pijntje, maar mijn (nog paar maanden) 29-jarige zelf kan dit nog niet aan”, klinkt het. “Bye”, sluit Lynn af.

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck volledig van haar melk: "Kan dit niet aan"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws