Tine Embrechts heeft droevig nieuws over haar oudste zoon: "Dan word je als moeder een leeuwin" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tine Embrechts heeft droevig nieuws over haar oudste zoon: "Dan word je als moeder een leeuwin"

Tine Embrechts heeft droevig nieuws over haar oudste zoon: "Dan word je als moeder een leeuwin"

Tine Embrechts was maandag te gast in 'De Tafel van Gert'. Daar had de 48-jarige actrice somber nieuws te vertellen over haar oudste zoon Luis Oscar (20).

Zo onthulde Tine dat haar oudste zoon Luis Oscar vroeger gepest werd in de lagere school. "Ik vond dat een moeilijke periode", vertelde ze bij 'De Tafel van Gert'. "Het probleem was dat hij niet bij de 'cool kids' hoorde. Hij was niet geïnteresseerd in waar de meeste jongens van die leeftijd in geïnteresseerd zijn: voetbal, sporten ... Hij was nogal nerdy, hij zat toen altijd al muziek te maken achter z'n computertje", legt Tine uit.

"Op dat moment word je als moeder een soort leeuwin", gaat ze verder. "Je reageert heel emotioneel. De eerste keer dat ik toen op de speelplaats kwam en de pesters zag, kreeg ik goesting om hen 'bij hun frak' te nemen", bekent Tine. Maar ze besefte al snel dat dat niet de oplossing was.

Twee kanten

"Ik heb het snel aangekaart bij de school, en toen ik hoorde over welke kinderen het ging, probeerde ik contact te leggen met de ouders. Je wilt altijd de twee kanten horen", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws