Tinne Oltmans neemt zeer drastische beslissing: "Besloten om alles om te gooien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tinne Oltmans neemt zeer drastische beslissing: "Besloten om alles om te gooien"

Tinne Oltmans neemt zeer drastische beslissing: "Besloten om alles om te gooien"

Tinne Oltmans bracht - met succes - enkele Nederlandstalige pophits uit, maar sinds de komst van Pommelien Thijs scoren haar liedjes amper nog. In Dag Allemaal vertelt Tinne nu dat ze haar muziekcarrière over een heel andere boeg wil gooien.

"Ik heb besloten alles om te gooien, ik ga me helemaal rebranden", vertelt de zangeres in het weekblad. "Het zal niet meer per se in het Nederlands zijn, ik wil vooral een juist verhaal brengen", aldus Tinne.

"Mijn haar kleuren was een zachte opbouw, maar nu ik na 'Lisa' weer tijd heb, heb ik echt veel zin om terug te komen met een nieuw verrassend imago", zegt ze. Al weet ze wel nog niet goed welke richting ze uitwil.

Alternatiever

"Ik ben met verschillende genres aan het experimenteren, het wordt wat alternatiever. Ik merk bijvoorbeeld dat ik me goed voel in country-folk met wat toetsen van elektronische muziek. Dus ik ben nu op verkenningstocht in die richting." En Tinne zou graag dit jaar al uitpakken met haar nieuwe muziek. "Ik zou graag tegen de zomer al iets uitbrengen, maar ik wil ook niets overhaasten", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws