Tom Waes stelt voor het eerst zijn 20 jaar jongere vriendin Charlotte voor: "Het is heel leuk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Waes stelt voor het eerst zijn 20 jaar jongere vriendin Charlotte voor: "Het is heel leuk"

Tom Waes stelt voor het eerst zijn 20 jaar jongere vriendin Charlotte voor: "Het is heel leuk"

Een van de meest begeerlijke vrijgezellen van Vlaanderen is van 't straat. Tom Waes heeft namelijk een nieuwe vriendin. Het Belang van Limburg kwam er nu ook achter wie zijn nieuwe vriendin is.

Tom Waes verscheen de afgelopen maanden meermaals in het gezelschap van een jongedame. Eerder zouden ze ook al kussend gespot zijn op de Antwerp Pride en ook op de MIA's begin dit jaar zouden ze het leuk gehad hebben.

Nu raakte ook bekend met wie Tom Waes een koppel vormt. Zo is de 55-jarige presentator samen met de 35-jarige Charlotte Vranken uit Houthalen. Charlotte werkt bij Sobi BeLux, een biofarmaceutisch bedrijf dat zich focust op behandelingen voor zeldzame ziekten én ze heeft ook een doctoraat in de chemie op zak.

"Leuk meisje"

Ook in de podcast ‘22 minuten stomme vragen’ van MNM bevestigde Tom Waes dat hij een nieuwe vriendin heeft. “Het is heel leuk. Een heel leuk meisje”, aldus de presentator. In de zomer van 2022 kondigde Tom Waes zijn breuk met Mieke Morel aan. Zij waren 18 jaar samen, waarvan 10 jaar verloofd.

<br>
Charlotte Vranken, de nieuwe vriendin van Tom Waes. Bron: LinkedIn. 
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws