"Topkoppel": Louis Talpe ontroert zijn vrouw Tiffany met prachtige boodschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Topkoppel": Louis Talpe ontroert zijn vrouw Tiffany met prachtige boodschap

"Topkoppel": Louis Talpe ontroert zijn vrouw Tiffany met prachtige boodschap

Louis Talpe verloor zo'n vijf jaar geleden zijn hart aan Tiffany Ling-Vannerus, de vrouw die hij intussen al drie jaar lang zijn echtgenote mag noemen. Samen kregen ze twee schatten van kinderen: hun zoontjes Lion (2) en Phoenix (1). Op Instagram heeft de acteur nu een mooie boodschap voor de moeder van zijn kinderen.

Net zoals bijna heel bekend Vlaanderen woonde Louis Talpe afgelopen weekend de première van de Studio 100-spektakelmusical ‘Red Star Line’ bij. Op de rode loper pronkt de ‘Onder Vuur’-acteur met zijn vrouw Tiffany aan zijn zijde.

“Vanmiddag genoten van een geweldig spektakel. Schitterend werk van iedereen!”, schrijft hij op Instagram over de musical. “Ik zou (net zoals de hoofdpersonages, red.) ook naar de andere kant van de wereld reizen om met jou te trouwen”, richt Louis zich ten slotte tot zijn echtgenote.

Het koppeltje is natuurlijk al getrouwd, maar daardoor zijn Louis’ volgers niet minder ontroerd door zijn prachtige boodschap aan Tiffany. “Oooh, jullie twee”, “Zo lief”, “Jullie zagen er fantastisch uit”, “Topkoppel”, “Prachtige foto van een prachtkoppel”, “Wow, glamour couple”, “Mooie woorden”, “Knappies” en “Klasse”, luidt het in de opmerkingen. “Jij”, reageert ook zijn wederhelft smoorverliefd met enkele hartjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws