Tristan uit 'Boer zkt Vrouw' en vriend hebben verrassend nieuws over kinderwens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tristan uit 'Boer zkt Vrouw' en vriend hebben verrassend nieuws over kinderwens

Tristan uit 'Boer zkt Vrouw' en vriend hebben verrassend nieuws over kinderwens

Onlangs maakte Tristan, die in 2020 als eerste boer ooit op zoek ging naar een man in ‘Boer zkt Vrouw’, bekend dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden. De koeienboer en zijn vriend Thibaut leven op een roze wolk. Maar is er op die wolk ook plaats voor een kindje?

Drie jaar geleden leerden we koeienboer Tristan kennen in ‘Boer zkt Vrouw’. Hij was de eerste boer ooit die op zoek ging naar zijn prins op het witte paard. Maar de ware liefde heeft hij er niet gevonden. En misschien maar goed ook. Wie weet had hij Thibaut anders nooit ontmoet. “Thibaut en ik hebben elkaar leren kennen via sociale media. Hij heeft met mij contact gezocht”, vertelt Tristan aan Het Laatste Nieuws. “Zijn uiterlijk stond mij wel aan. En hij is gewoon een lieve jongen.”

“Ik heb het een kans gegeven en kijk, we zijn nu meer dan een jaar een koppel”, klinkt het. En dat gaat duidelijk goed. Meer nog, Thibaut is intussen zelfs al ingetrokken in Tristans appartement in Limburg. “Voor Thibaut was het een grote stap om te verhuizen, want hij woonde in Aalst. Gelukkig voelt hij zich ook thuis op mijn appartement.”

Kinderwens

De twee genieten duidelijk van elkaars gezelschap op het gezellige appartementje, maar ze zien hun toekomst wat grootser in. “Stiekem dromen we van een villa met zwembad”, lacht Tristan. “Anderzijds zijn we maar met twee.” En daar zal wellicht geen verandering in komen. “Thibaut zei al op onze eerste date dat hij geen kinderen wil”, weet de koeienboer te vertellen. “En voor mij is het ook goed zo”, besluit hij.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws