Trouwen Regi en Kristel live op tv? Dj verklapt zelf meer over huwelijksplannen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Trouwen Regi en Kristel live op tv? Dj verklapt zelf meer over huwelijksplannen

Trouwen Regi en Kristel live op tv? Dj verklapt zelf meer over huwelijksplannen

In 2012 kon iedereen het huwelijk van Regi en Elke Vanelderen live op nationale televisie volgen, maar zal er opnieuw een cameraploeg aanwezig zijn op zijn huwelijk met zijn nieuwe vriendin Kristel Hubeny? In een gesprek met Het Laatste Nieuws zegt hij waar het op staat.

In het begin van 2021 maakten Regi en Elke Vanelderen bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. De twee waren zo'n negen jaar getrouwd. Iets meer dan twee jaar na de echtscheiding, verklapte Regi dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden bij Kristel Hubeny. Nog geen twee maanden na de bekendmakingen van hun relatie, vroeg hij haar al ten huwelijk in Zuid-Afrika.

"Waarom wachten op de goede dingen?", zei de dj toen. Hij laat er duidelijk geen gras over groeien, maar ook met het huwelijk zelf zal Regi niet te lang wachten. "Dit jaar gaat niet meer, met dat Sportpalais en zo. Want ik zit nu in mijn pruimenpluk zeg maar", klinkt het. "Maar wie weet volgend jaar, dan wil ik toch wel trouwen", geeft hij toe.

Nationale tv

Zijn eerste trouw kon iedereen live volgen op de zender Jim, maar zal zijn tweede bruiloft ook uitgezonden worden? "Live weet ik niet, maar ja. Ik kan mij inbeelden dat er wel beelden van gemaakt zullen worden", aldus Regi. Al is het nog niet duidelijk hoe die beelden dan verspreid zullen worden. "Maar laat ons eerst de trouw maar eens regelen. Er zal wel iets gefilmd worden, dat kan bijna niet anders", besluit de dj.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws