Twee maanden na bevalling: comédienne Soe Nsuki maakt droevig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Twee maanden na bevalling: comédienne Soe Nsuki maakt droevig nieuws bekend

Twee maanden na bevalling: comédienne Soe Nsuki maakt droevig nieuws bekend

In maart is Soe Nsuki voor het eerst mama geworden. De comédienne en haar vriend, Nikolas, mochten een zoontje, Miles, verwelkomen. En het heeft er alle schijn van dat zijn jeugd er een pak anders zal uitzien dan die van zijn mama.

Twee maanden geleden is Soe Nsuki bevallen van haar eerste kindje. “Het waren fijne eerste maanden, maar ze waren natuurlijk ook wel een beetje zot. En overweldigend, met dat klein, fragiel wezentje”, klinkt het bij de comédienne in Het Belang van Limburg. “Ik was voortdurend bang dat ik alles verkeerd deed. Wat niet wegneemt dat ik nu word overspoeld door geluk.”

Soe leeft duidelijk op een roze wolk en belooft haar zoontje een betere jeugd te geven dan ze zelf heeft gehad. De kleine Soe heeft namelijk een tijdlang in armoede geleefd. “Alle mensen die zeggen dat geld niet belangrijk is, zijn mensen die nooit geldproblemen hebben gehad”, besluit de comédienne. “Geloof me, ik weet waarover ik spreek.” Haar mama stond er namelijk alleen voor met vijf kinderen. “Dat is echt wel hard geweest. Als je geen geld hebt, is alles vermoeiend”, klinkt het.

Pure ellende

“Je wil niet weten hoeveel keren onze telefoon is afgesloten”, vertelt Soe openhartig. Maar de rekeningen bleven binnenkomen. “Dus moesten we bellen om een afbetalingsplan te regelen. Maar bellen kon niet, want de telefoon was afgesloten. Dát is de ellende van armoede. En koud hebben. Wij hadden geen geld om een winterjas te kopen, dus in de winter hadden wij het voortdurend koud”, vervolgt ze.

“Tegenwoordig doe ik niets liever dan naar de supermarkt gaan, omdat ik zonder al te veel nadenken spullen in mijn karretje kan leggen”, bedenkt Soe zich. “Vroeger stond ik daar te tellen, met een briefje van vijf euro in mijn zak. Je kan je niet voorstellen wat een stress dat met zich meebrengt.” Maar die tijden zijn nu gelukkig voorbij. “En daar ben ik enorm blij om.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws