Tweede adem voor tv-carrière van Ingeborg: presentatrice onthult grote ambities

16052023ingeborgphotonews
Ingeborg is terug van weggeweest. Eerder was ze al te zien in 'K2 zoekt K3' en 'Blind Getrouwd', maar nu heeft ze alweer heel wat leuke plannen. In een gesprek met Story vertelt ze meer over haar tv-carrière en ze verklapt ook meteen wat ze graag nog eens zou willen doen.
Ingeborg zien we terug geregeld op tv. Zo presenteert ze het nieuwe spelprogramma 'Million Dollar Island', maar daarnaast is ze ook te zien als panellid in 'I Can See Your Voice'. Momenteel is ze zelfs drie keer per week op het kleine scherm te zien. "De mensen hebben nood aan veel Ingeborg", lacht ze. "Nee, grapje hoor", voegt ze er nog aan toe. Maar ze wordt wel opnieuw vaker gevraagd voor tv-programma's. "En dat had ik niet verwacht", geeft ze eerlijk toe.
"Maar ik vind het allemaal heel leuk en ik sta er ook helemaal anders in dan vroeger. Met veel meer comfort", vertelt ze. Waarom tv-makers Ingeborg zo vaak vragen, weet ze zelf eigenlijk niet. "Ik ben alleszins een heel slechte netwerker", verklapt ze. "Maar de directie van VTM2 zei me: 'Ingeborg, jij bent peper en zout'", aldus de presentatrice. Een erg mooi compliment vindt ze zelf, want volgens haar kunnen genoeg andere mensen hetzelfde doen als wat zij doet.

Kriebels

Dit najaar zal ze ook opnieuw te zien zijn in 'Blind Getrouwd', maar daarnaast heeft ze nog ambities. "Het kriebelt trouwens om opnieuw een talkshow te presenteren", aldus Ingeborg. "Ook al is dat heel intensief", bedenkt ze zich. Daarnaast wil ze ook haar andere bezigheden niet opgeven. "Het 'en-en-verhaal' maakt me net gelukkig", besluit ze.