Vader van Matteo Simoni grijpt in bij zijn zoon: "Dit kan zo niet langer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vader van Matteo Simoni grijpt in bij zijn zoon: "Dit kan zo niet langer"

Vader van Matteo Simoni grijpt in bij zijn zoon: "Dit kan zo niet langer"

Matteo Simoni (36) heeft zijn leven goed op de reels. Zijn carrière loopt goed en hij heeft thuis een prachtig gezin. Toch waren de tijden voor hem ooit anders.

Matteo verloor zijn broer toen hij amper zestien jaar was aan statische epilepsie. Net die periode verloor Matteo ook zelf even de controle over zijn leven, en ging hij even het verkeerde pad op.

"Ik had echt zoiets van: fuck dit leven", aldus Matteo in 'Sergio over de Grens'. Matteo experimenteerde met drugs en dronk veel alcohol, een gevaarlijke mix.

Zijn moeder waarschuwde hem meermaals, maar dat had op Matteo weinig impact. Alles veranderde toen ook zijn vader op zijn strepen ging staan en zei dat het zo niet langer kon.

"Dat had zo'n impact dat ik zei: oké, ik ga iets veranderen. Ik heb mijn moeder veel pijn gedaan. Ze is me altijd blijven waarschuwen voor de gevaren van drugs. En ze heeft groot gelijk. Maar bon, het is goedgekomen, hé."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws