"Veel moed!": zwaar moment voor Mathias Sercu en ongeneeslijk zieke zoon Tore Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Veel moed!": zwaar moment voor Mathias Sercu en ongeneeslijk zieke zoon Tore

"Veel moed!": zwaar moment voor Mathias Sercu en ongeneeslijk zieke zoon Tore

Het zijn bijzondere zware tijden voor acteur Mathias Sercu, die we onder andere kennen uit ‘Chantal’, ‘Eigen kweek’ en ‘Marsman’. Bij zijn zoon Tore, amper 24 jaar, werd een agressieve kanker vastgesteld die niet meer te genezen is. Nu is het exact twee jaar geleden dat de familie Sercu dit vreselijke nieuws te horen kreeg.

“Vandaag is het twee jaar geleden dat ik een telefoontje kreeg vanuit het ziekenhuis. Dat het niet goed was”, schreef Mathias Sercu afgelopen weekend op Instagram. “Gaten in de botten, kwaadaardige cellen, agressief. Dat het ongeneeslijk was, dat wisten we een paar dagen later… Onze wereld stond stil.”

Voor Mathias en zijn gezin was dat het begin van een enorme emotionele rollercoaster. “Tussen toen en nu kreeg hij drie keer te horen dat het de slechte kant opging, dat de mogelijkheid erin zat dat het snel kon gaan”, weet Tores vader te vertellen. Daarom zijn ze vandaag extra dankbaar. “Vandaag willen we iedereen bedanken voor alle goede zorgen, medisch en psychisch, alle positieve vibes, de tonnen kaarsjes, de oneindig vele mooie en steunende woorden. Wij zijn dankbaar. Omdat hij er nog is, en ook voor jullie allemaal”, klinkt het bij de acteur.

Zoveel respect

Ook Mathias’ volgers betuigen hun steun. “Sterkte, we duimen mee”, “Ik wil jullie nog heel veel tijd samen wensen”, “Geniet van alle mooie momenten en hou de moed erin”, “Nooit de moet opgeven”, “Zo’n mooi gezin zóveel respect voor Tore en allen die hem lief zijn” en “Bedankt om jullie verhaal te delen en zo een steun te zijn voor velen onder ons”, lezen we tussen de vele hartverwarmende reacties. Ook Leen Dendievel steekt Mathias en Tore een hart onder de riem.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws